Gewoon een locatie voor elke gelegenheid

Het is mogelijk voor u als gast onze ‘huiskamer’ te reserveren voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum, receptie, workshop of andere gelegenheid. Vraag gerust naar de mogelijkheden, (T) 06-22711632 of info@gewooninwijkaanzee.nl

Uw feest bij Gewoon
Wij bieden ruimte voor maar liefst 70 á 80 personen. Wij verzorgen uw complete feest. U heeft ruime keuze uit ons drankenassortiment en aansluitend bij elk budget, adviseren wij u over een aanvullend diner, buffet of hapje voor uw feest.
Informeer naar de mogelijkheden.

Walking Dinner
Wilt u eens een keer iets heel anders? Denk dan aan een walking dinner. Hierbij worden in een gezellige, ongedwongen sfeer diverse kleine gerechtjes uitgeserveerd aan u en uw gasten. Wij serveren, op de momenten dat u dat wilt,  kleine gerechten die makkelijk te eten zijn, zittend of staand. Een walking dinner is mogelijk voor gezelschappen vanaf 15 personen.

Walking dinner

Vanaf €17,50 p.p. (Exclusief drank)

Geserveerd met brood met aioli.

Wij serveren u kleine warme en koude gerechtjes aangepast op het seizoen. In overleg kunnen we de gerechtjes samenstellen naar uw wensen en de walking dinner eventueel uitbreiden.